Aksjemarkedet, børsene i dag
Aksjekurser av 71229 selskaper i sanntid.
Aksjemarkedet, børsene i dag

Aksjekurser

Aksjekurser på nettet

Aksjekurser historie

Aksjemarkedskapitalisering

Stock Utbytte

Resultat fra selskapets aksjer

Finansielle rapporter

Rating aksjer av selskaper. Hvor å investere penger?

Teranga Gold Corporation aksjekurser historie i 2012

AksjekursTeranga Gold Corporation i dollar diagram i 2012. Teranga Gold Corporation verdi historie i Amerikansk dollar i 2012.
Legg til i widgets
Lagt til widgets

Teranga Gold Corporation bytte aksjer i dollar pris historie, diagram til 2012

Du kan finne ut historien til aksjekurser for Teranga Gold Corporation i Amerikansk dollar her for hvert år og for en annen periode. Historien om aksjekurs for en hvilken som helst dato og for hvilket som helst år du kan finne hos oss. Hele historien til Teranga Gold Corporation aksjekurs i Amerikansk dollar for hvert år. Gratis database med Teranga Gold Corporation aksjekurs i Amerikansk dollar fra 2014 til 2024 online nå. Aksjekurser tidligere, for hvert år.

Sitatene på aksjene i Teranga Gold Corporation kl. 2012 endret til -3.0667%. Den laveste prisen på aksjene i Teranga Gold Corporation per 2012 var 10.9 Amerikansk dollar. Den høyeste verdien av TGCDF-aksjer per 2012 var 12.31 Amerikansk dollar.

Forestilling:
Til

Teranga Gold Corporation Amerikansk dollar verdi historie

Grafen over historien til Teranga Gold Corporation aksjekurs i Amerikansk dollar viser alle noteringer de siste 5 årene. Historien til Teranga Gold Corporation på diagrammet er på vår hjemmeside. Du kan se historien over endringer i aksjekursen til Teranga Gold Corporation til Amerikansk dollar over flere år på diagrammet på denne siden. Hold musepekeren over diagrammet og se nøyaktig Teranga Gold Corporation aksjekurs i Amerikansk dollar for det valgte året. Aksjekurshistorikken har interaktive spørsmål. Hold musepekeren over grafen.

 
Dato Sats
Desember 2012 Fra 10.9 Til 11.65 USD
November 2012 Fra 11.25 Til 12.31 USD
Oktober 2012 Fra 11.25 Til 11.25 USD
September 2012 Fra 11.25 Til 11.25 USD

Kostnaden for aksjer Teranga Gold Corporation

Finans Teranga Gold Corporation

Du kan se historietabellen til Teranga Gold Corporation aksjekurs siden 2014 på nettstedet. Disse aksjekursene til Teranga Gold Corporation i Amerikansk dollar i tabellen for hvert år er gratis her. En online tabell over historien med tilbud på Teranga Gold Corporation aksjer i Amerikansk dollar for hvert år siden 2014 ble opprettet på denne siden. Historien til aksjekursen for hvert år i flere måneder er tilgjengelig ved å klikke på årets lenke i historietabellen for aksjekurs. Du kan se aksjekursen til Teranga Gold Corporation i Amerikansk dollar for hvert år og for hver måned. Klikk på årets lenke.

Vurder hvor mye aksjekurset har endret seg i løpet av et år, 2 år eller 5 år. Se en oversikt over sitater over lang tid. Økningen og fallet av Teranga Gold Corporation aksjer i Amerikansk dollar siden 2014. Den langsiktige dynamikken til Teranga Gold Corporation i Amerikansk dollar over et tiår er mulig å estimere på denne siden. På vår side er det en historie om kursene for alle børsnoteringer i hvilken som helst valuta.

I vår database kan du se historien til alle aksjekurs i en hvilken som helst valuta de siste årene. En gratis historie med noteringer på alle aksjekurser de siste 5 årene i denne delen av nettstedet allstockstoday.com Teranga Gold Corporation aksjekurs i Amerikansk dollar for 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Klikk på året i tabellen for å finne ut historien til aksjekursen til Teranga Gold Corporation i Amerikansk dollar.