Aksjemarkedet, børsene i dag
Aksjekurser av 71229 selskaper i sanntid.
Aksjemarkedet, børsene i dag

Aksjekurser

Aksjekurser på nettet

Aksjekurser historie

Aksjemarkedskapitalisering

Stock Utbytte

Resultat fra selskapets aksjer

Finansielle rapporter

Rating aksjer av selskaper. Hvor å investere penger?

Shree Surgovind Tradelink Limited aksjekurser historie i 2019

AksjekursShree Surgovind Tradelink Limited i dollar diagram i 2019. Shree Surgovind Tradelink Limited verdi historie i Amerikansk dollar i 2019.
Legg til i widgets
Lagt til widgets

Shree Surgovind Tradelink Limited bytte aksjer i dollar pris historie, diagram til 2019

Vi holder en oversikt over prisen på alle aksjekurser for hvert år. En database med alle aksjekurser for alle år online. Shree Surgovind Tradelink Limited for enhver dato. Alle sitater av Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar fra 2014 til 2024 er her. Historien om aksjekursen til Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar fra 2014 til 2024 for hvert år.

Sitatene på aksjene i Shree Surgovind Tradelink Limited kl. 2019 endret til -28.546%. Den laveste prisen på aksjene i Shree Surgovind Tradelink Limited per 2019 var 18.55 Amerikansk dollar. Den høyeste verdien av SHGOVTR.BO-aksjer per 2019 var 34 Amerikansk dollar.

Forestilling:
Til

Shree Surgovind Tradelink Limited Amerikansk dollar verdi historie

På grafen over historien til aksjekursen til Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar, kan du se den lange historien til endringen i verdien av aksjekurs. En graf over historien til aksjekursene til Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar siden 2014 med et tilbud på hvert år. Du kan se historien over endringer i aksjekursen til Shree Surgovind Tradelink Limited til Amerikansk dollar over flere år på diagrammet på denne siden. Du kan finne ut nøyaktig Shree Surgovind Tradelink Limited rente på diagrammet hvis du holder musepekeren over den valgte datoen. Aksjekurshistorikken har interaktive spørsmål. Hold musepekeren over grafen.

 
Dato Sats
Juni 2019 Fra 20.4 Til 20.4 USD
April 2019 Fra 18.55 Til 22.85 USD
Mars 2019 Fra 23.85 Til 34 USD
Februar 2019 Fra 24 Til 28.55 USD
Januar 2019 Fra 28.55 Til 30.55 USD

Kostnaden for aksjer Shree Surgovind Tradelink Limited

Historien til Shree Surgovind Tradelink Limited aksjekurs i Amerikansk dollar kurs er tilgjengelig i tabellen for hvert år siden 2014. Historien om aksjekursen til Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar er i tabellen for hvert år. Du kan se historietabellen til Shree Surgovind Tradelink Limited aksjekurs siden 2014 på nettstedet. Historien til aksjekursen for hvert år i flere måneder er tilgjengelig ved å klikke på årets lenke i historietabellen for aksjekurs. Månedslige sitater av Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar, du kan se om du klikker på koblingen til året i historietabellen for året.

En endring i aksjekursen over lang tid er tydelig synlig på siden vår om aksjekursens historie. Endringen i aksjekursen til Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar i lang tid er tydelig synlig på denne siden med historien til selskapets aksjekurs. . Økningen og fallet av Shree Surgovind Tradelink Limited aksjer i Amerikansk dollar siden 2014. Velg en annen valuta i stedet for Amerikansk dollar for å finne ut historien til Shree Surgovind Tradelink Limited i denne valutaen.

Online historie med noteringer på ett aksjekurs i enhver valuta for alle år er her. En gratis historie med noteringer på alle aksjekurser de siste 5 årene i denne delen av nettstedet allstockstoday.com Aksjekurser tidligere, for hvert år. Klikk på året i tabellen for å finne ut historien til aksjekursen til Shree Surgovind Tradelink Limited i Amerikansk dollar.