Aksjemarkedet, børsene i dag
Aksjekurser av 71229 selskaper i sanntid.
Aksjemarkedet, børsene i dag

Aksjekurser

Aksjekurser på nettet

Aksjekurser historie

Aksjemarkedskapitalisering

Stock Utbytte

Resultat fra selskapets aksjer

Finansielle rapporter

Rating aksjer av selskaper. Hvor å investere penger?

POSCO-Thainox Public Company Limited aksjekurser historie i 2007

AksjekursPOSCO-Thainox Public Company Limited i Thailandsk baht diagram i 2007. POSCO-Thainox Public Company Limited verdi historie i Thailandsk baht i 2007.
Legg til i widgets
Lagt til widgets

POSCO-Thainox Public Company Limited bytte aksjer i Thailandsk baht pris historie, diagram til 2007

En database med alle aksjekurser for alle år online. Historien om aksjekurser online for alle år er her. POSCO-Thainox Public Company Limited for enhver dato. Historien om aksjekursen til POSCO-Thainox Public Company Limited i Thailandsk baht fra 2014 til 2024 er tilgjengelig på denne siden. Historien om aksjekursen til POSCO-Thainox Public Company Limited i Thailandsk baht fra 2014 til 2024 for hvert år.

Sitatene på aksjene i POSCO-Thainox Public Company Limited kl. 2007 endret til -4.878%. Den laveste prisen på aksjene i POSCO-Thainox Public Company Limited per 2007 var 1.17 Thailandsk baht. Den høyeste verdien av INOX-R.BK-aksjer per 2007 var 1.23 Thailandsk baht.

Forestilling:
Til

POSCO-Thainox Public Company Limited Thailandsk baht verdi historie

Historien til POSCO-Thainox Public Company Limited på diagrammet er på vår hjemmeside. Historien om aksjekursen på grafen i 5 år på nettstedet allstockstoday.com Graf over historien med sitater av POSCO-Thainox Public Company Limited i Thailandsk baht siden 2014 online og gratis. Du kan finne ut nøyaktig POSCO-Thainox Public Company Limited rente på diagrammet hvis du holder musepekeren over den valgte datoen. Bruk verktøytipsene på grafen for anførselene til POSCO-Thainox Public Company Limited i Thailandsk baht.

 
Dato Sats
Desember 2007 Fra 1.17 Til 1.23 THB
November 2007 Fra 1.23 Til 1.23 THB

Kostnaden for aksjer POSCO-Thainox Public Company Limited

Finans POSCO-Thainox Public Company Limited

Historien til POSCO-Thainox Public Company Limited aksjekurs i Thailandsk baht kurs er tilgjengelig i tabellen for hvert år siden 2014. Historien om aksjekursen til POSCO-Thainox Public Company Limited i Thailandsk baht er i tabellen for hvert år. En online tabell over historien med tilbud på POSCO-Thainox Public Company Limited aksjer i Thailandsk baht for hvert år siden 2014 ble opprettet på denne siden. Historien til aksjekursen for hvert år i flere måneder er tilgjengelig ved å klikke på årets lenke i historietabellen for aksjekurs. For å se POSCO-Thainox Public Company Limited sitater i Thailandsk baht for 2007 for hver måned, klikk på lenken 2007 i tabellen over år.

En endring i aksjekursen over lang tid er tydelig synlig på siden vår om aksjekursens historie. Økningen og fallet av POSCO-Thainox Public Company Limited aksjer i Thailandsk baht siden 2014. Den langsiktige dynamikken til POSCO-Thainox Public Company Limited i Thailandsk baht over et tiår er mulig å estimere på denne siden. Velg en annen valuta i stedet for Thailandsk baht for å finne ut historien til POSCO-Thainox Public Company Limited i denne valutaen.

Velg et annet aksjekurs i stedet for POSCO-Thainox Public Company Limited for å finne ut historien på prisen i Thailandsk baht. En gratis historie med noteringer på alle aksjekurser de siste 5 årene i denne delen av nettstedet allstockstoday.com POSCO-Thainox Public Company Limited aksjekurs i Thailandsk baht for 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Historien til POSCO-Thainox Public Company Limited aksjekurs for et hvilket som helst valgt år er gratis tilgjengelig hvis du klikker på årets lenke i tilbudsoversikttabellen.