Aksjemarkedet, børsene i dag
Aksjekurser av 71229 selskaper i sanntid.
Aksjemarkedet, børsene i dag

Aksjekurser

Aksjekurser på nettet

Aksjekurser historie

Aksjemarkedskapitalisering

Stock Utbytte

Resultat fra selskapets aksjer

Finansielle rapporter

Rating aksjer av selskaper. Hvor å investere penger?

ISHARES S&P/TSX CD aksjekurser historie i 2021

AksjekursISHARES S&P/TSX CD i dollar diagram i 2021. ISHARES S&P/TSX CD verdi historie i Amerikansk dollar i 2021.
Legg til i widgets
Lagt til widgets

ISHARES S&P/TSX CD bytte aksjer i dollar pris historie, diagram til 2021

Du kan finne ut historien til aksjekurser for ISHARES S&P/TSX CD i Amerikansk dollar her for hvert år og for en annen periode. Historien om aksjekurser online for alle år er her. Hele historien til ISHARES S&P/TSX CD aksjekurs i Amerikansk dollar for hvert år. Historien om aksjekursen til ISHARES S&P/TSX CD i Amerikansk dollar fra 2014 til 2024 er tilgjengelig på denne siden. Alle sitater av ISHARES S&P/TSX CD i Amerikansk dollar fra 2014 til 2024 er her.

Sitatene på aksjene i ISHARES S&P/TSX CD kl. 2021 endret til +8.34%. Den laveste prisen på aksjene i ISHARES S&P/TSX CD per 2021 var 10.25 Amerikansk dollar. Den høyeste verdien av CYSXF-aksjer per 2021 var 11.1 Amerikansk dollar.

Forestilling:
Til

ISHARES S&P/TSX CD Amerikansk dollar verdi historie

Historien til ISHARES S&P/TSX CD på diagrammet er på vår hjemmeside. Du kan se historien over endringer i aksjekursen til ISHARES S&P/TSX CD til Amerikansk dollar over flere år på diagrammet på denne siden. Graf over historien med sitater av ISHARES S&P/TSX CD i Amerikansk dollar siden 2014 online og gratis. Hold musepekeren over diagrammet og se nøyaktig ISHARES S&P/TSX CD aksjekurs i Amerikansk dollar for det valgte året. For å finne ut den nøyaktige aksjekursen for det siste året, hold musepekeren over grafen for historien til ISHARES S&P/TSX CD aksjekurs i Amerikansk dollar.

 
Dato Sats
Juni 2021 Fra 11.1 Til 11.1 USD
April 2021 Fra 10.83 Til 10.83 USD
Februar 2021 Fra 10.25 Til 10.25 USD

Kostnaden for aksjer ISHARES S&P/TSX CD

Finans ISHARES S&P/TSX CD

Historien til ISHARES S&P/TSX CD aksjekurs i Amerikansk dollar kurs er tilgjengelig i tabellen for hvert år siden 2014. Historien om aksjekursen til ISHARES S&P/TSX CD i Amerikansk dollar er i tabellen for hvert år. En online tabell over historien med tilbud på ISHARES S&P/TSX CD aksjer i Amerikansk dollar for hvert år siden 2014 ble opprettet på denne siden. Historien til aksjekursen for hvert år i flere måneder er tilgjengelig ved å klikke på årets lenke i historietabellen for aksjekurs. Historien til ISHARES S&P/TSX CD aksjekurs for et hvilket som helst valgt år er gratis tilgjengelig hvis du klikker på årets lenke i tilbudsoversikttabellen.

Vurder hvor mye aksjekurset har endret seg i løpet av et år, 2 år eller 5 år. Se en oversikt over sitater over lang tid. Økningen og fallet av ISHARES S&P/TSX CD aksjer i Amerikansk dollar siden 2014. Den langsiktige dynamikken til ISHARES S&P/TSX CD i Amerikansk dollar over et tiår er mulig å estimere på denne siden. Velg en annen valuta i stedet for Amerikansk dollar for å finne ut historien til ISHARES S&P/TSX CD i denne valutaen.

I vår database kan du se historien til alle aksjekurs i en hvilken som helst valuta de siste årene. En gratis historie med noteringer på alle aksjekurser de siste 5 årene i denne delen av nettstedet allstockstoday.com Gratis database med ISHARES S&P/TSX CD aksjekurs i Amerikansk dollar fra 2014 til 2024 online nå. Klikk på året i tabellen for å finne ut historien til aksjekursen til ISHARES S&P/TSX CD i Amerikansk dollar.