Aksjemarkedet, børsene i dag
Aksjekurser av 71229 selskaper i sanntid.
Aksjemarkedet, børsene i dag

Aksjekurser

Aksjekurser på nettet

Aksjekurser historie

Aksjemarkedskapitalisering

Stock Utbytte

Resultat fra selskapets aksjer

Finansielle rapporter

Rating aksjer av selskaper. Hvor å investere penger?

Citrix Systems, Inc. aksjekurser historie i 1999

AksjekursCitrix Systems, Inc. i Euro diagram i 1999. Citrix Systems, Inc. verdi historie i Euro i 1999.
Legg til i widgets
Lagt til widgets

Citrix Systems, Inc. bytte aksjer i Euro pris historie, diagram til 1999

Vi holder en oversikt over prisen på alle aksjekurser for hvert år. Historien til Citrix Systems, Inc. priser er lagret på nettstedet for hver periode siden 2014. Historien om aksjekurser online for alle år er her. Aksjekurs på Citrix Systems, Inc. i Euro fra 2014 til 2024 vises her. Gratis database med Citrix Systems, Inc. aksjekurs i Euro fra 2014 til 2024 online nå.

Sitatene på aksjene i Citrix Systems, Inc. kl. 1999 endret til 0%. Den laveste prisen på aksjene i Citrix Systems, Inc. per 1999 var 53.63 Euro. Den høyeste verdien av CTX.F-aksjer per 1999 var 53.63 Euro.

Forestilling:
Til

Citrix Systems, Inc. Euro verdi historie

Grafen over historien til Citrix Systems, Inc. aksjekurs i Euro viser alle noteringer de siste 5 årene. Du kan se historien over endringer i aksjekursen til Citrix Systems, Inc. til Euro over flere år på diagrammet på denne siden. En gratis graf over historien til aksjekursen til Citrix Systems, Inc. i Euro det siste året. Hold musepekeren over diagrammet og se nøyaktig Citrix Systems, Inc. aksjekurs i Euro for det valgte året. Aksjekurshistorikken har interaktive spørsmål. Hold musepekeren over grafen.

 
Dato Sats
Desember 1999 Fra 53.63 Til 53.63 EUR

Kostnaden for aksjer Citrix Systems, Inc.

Finans Citrix Systems, Inc.

Historien om aksjekursen til Citrix Systems, Inc. i Euro er i tabellen for hvert år. Du kan se historietabellen til Citrix Systems, Inc. aksjekurs siden 2014 på nettstedet. Disse aksjekursene til Citrix Systems, Inc. i Euro i tabellen for hvert år er gratis her. Månedslige sitater av Citrix Systems, Inc. i Euro, du kan se om du klikker på koblingen til året i historietabellen for året. For å se Citrix Systems, Inc. sitater i Euro for 1999 for hver måned, klikk på lenken 1999 i tabellen over år.

Endringen i aksjekursen til Citrix Systems, Inc. i Euro i lang tid er tydelig synlig på denne siden med historien til selskapets aksjekurs. . Økningen og fallet av Citrix Systems, Inc. aksjer i Euro siden 2014. Den langsiktige dynamikken til Citrix Systems, Inc. i Euro over et tiår er mulig å estimere på denne siden. Velg en annen valuta i stedet for Euro for å finne ut historien til Citrix Systems, Inc. i denne valutaen.

Velg et annet aksjekurs i stedet for Citrix Systems, Inc. for å finne ut historien på prisen i Euro. En gratis historie med noteringer på alle aksjekurser de siste 5 årene i denne delen av nettstedet allstockstoday.com Citrix Systems, Inc. aksjekurs i Euro for 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Historien til Citrix Systems, Inc. aksjekurs for et hvilket som helst valgt år er gratis tilgjengelig hvis du klikker på årets lenke i tilbudsoversikttabellen.