Aksjemarkedet, børsene i dag
Aksjekurser av 71229 selskaper i sanntid.
Aksjemarkedet, børsene i dag

Aksjekurser

Aksjekurser på nettet

Aksjekurser historie

Aksjemarkedskapitalisering

Stock Utbytte

Resultat fra selskapets aksjer

Finansielle rapporter

Rating aksjer av selskaper. Hvor å investere penger?

Birmingham Sports Holdings Limited aksjekurser historie i 2023

AksjekursBirmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar diagram i 2023. Birmingham Sports Holdings Limited verdi historie i Hongkongdollar i 2023.
Legg til i widgets
Lagt til widgets

Birmingham Sports Holdings Limited bytte aksjer i Hongkongdollar pris historie, diagram til 2023

En database med alle aksjekurser for alle år online. Hele historien til Birmingham Sports Holdings Limited aksjekurs i Hongkongdollar for hvert år. Birmingham Sports Holdings Limited for enhver dato. Historien om aksjekursen til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar fra 2014 til 2024 er tilgjengelig på denne siden. Alle sitater av Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar fra 2014 til 2024 er her.

Sitatene på aksjene i Birmingham Sports Holdings Limited kl. 2023 endret til +1 689.470%. Den laveste prisen på aksjene i Birmingham Sports Holdings Limited per 2023 var 0.038 Hongkongdollar. Den høyeste verdien av 2309.HK-aksjer per 2023 var 1.2 Hongkongdollar.

Forestilling:
Til

Birmingham Sports Holdings Limited Hongkongdollar verdi historie

På grafen over historien til aksjekursen til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar, kan du se den lange historien til endringen i verdien av aksjekurs. Du kan se historien over endringer i aksjekursen til Birmingham Sports Holdings Limited til Hongkongdollar over flere år på diagrammet på denne siden. Graf over historien med sitater av Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar siden 2014 online og gratis. Du kan finne ut nøyaktig Birmingham Sports Holdings Limited rente på diagrammet hvis du holder musepekeren over den valgte datoen. For å finne ut den nøyaktige aksjekursen for det siste året, hold musepekeren over grafen for historien til Birmingham Sports Holdings Limited aksjekurs i Hongkongdollar.

 
Dato Sats
mai 2023 Fra 0.68 Til 0.68 HKD
April 2023 Fra 0.55 Til 1 HKD
Mars 2023 Fra 0.87 Til 1.18 HKD
Februar 2023 Fra 0.054 Til 1.2 HKD
Januar 2023 Fra 0.038 Til 0.058 HKD

Kostnaden for aksjer Birmingham Sports Holdings Limited

Finans Birmingham Sports Holdings Limited

Historien til Birmingham Sports Holdings Limited aksjekurs i Hongkongdollar kurs er tilgjengelig i tabellen for hvert år siden 2014. Historien om aksjekursen til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar er i tabellen for hvert år. Disse aksjekursene til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar i tabellen for hvert år er gratis her. Du kan se aksjekursen til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar for hvert år og for hver måned. Klikk på årets lenke. For å se Birmingham Sports Holdings Limited sitater i Hongkongdollar for 2023 for hver måned, klikk på lenken 2023 i tabellen over år.

Endringen i aksjekursen til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar i lang tid er tydelig synlig på denne siden med historien til selskapets aksjekurs. . Vurder hvor mye aksjekurset har endret seg i løpet av et år, 2 år eller 5 år. Se en oversikt over sitater over lang tid. Den langsiktige dynamikken til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar over et tiår er mulig å estimere på denne siden. På vår side er det en historie om kursene for alle børsnoteringer i hvilken som helst valuta.

Velg en annen valuta i stedet for Hongkongdollar for å finne ut historien til Birmingham Sports Holdings Limited i denne valutaen. Online historie med noteringer på ett aksjekurs i enhver valuta for alle år er her. Gratis database med Birmingham Sports Holdings Limited aksjekurs i Hongkongdollar fra 2014 til 2024 online nå. Klikk på året i tabellen for å finne ut historien til aksjekursen til Birmingham Sports Holdings Limited i Hongkongdollar.